lauantai 11. elokuuta 2012

Sukua pitkästä aikaa

Hurrah oon taas vähän myöhässä! Välistä ei vain jaksaisi kirjotella tänne, mutta kyllä mä aina välistä pakotan itteni koneen ääreen kirjoittamaan. Sama päiväkirjan kanssa ja sitten on kiva muistella, että mitä tapahtuikaan kaksi päivää sitten? Mutta kesälomasta ei ole paljoakaan kerrottavaa ellen ole jossain retkellä tms.

Maanantai 30.7.2012
   Päiväkirjani mukaan "Palauduin kotona". Eli en ole mitään muuta sitten tehnytkään.

Tiistai 31.7.2012
   Ruusun kanssa mentiin Myeongdongille katsomaan elokuvaa nimeltään The Thieves. Korealainen elokuva (ja siis nimi koreaksi) ja oli ihan hyvä. Juonta pystyin seuraamaan, mutta kiinankieliset kohdat tuottivat vaikeuksia. Teatterille päin mentäessä oli matkan varrella mainostenjakajamies, aika lyhyt, ja Ruusun nähdessään hän alkoi innokkaasti pomppia paikoillaan ja yritti kaukaa vertailla pituutta. Ruusulla oli vielä korkokengät jalassa. Ruusu ei siihen halunnut jäädä, joten hän lähti juoksemaan ja otti mua kädestä kiinni. Oltiin sitten hurjan älykkään näköisiä juostessamme äkkiä pois.
   Otettiin tänään taas hurjan hienoja kuvia (Ruusun kanssa ne jotenkin vaan aina onnistuu... tai sitten ei) ja päädyttiin söpöön pieneen kahvilaan ja syötiin siellä ihanan makuisia kuppikakkuja!

Keskiviikko 1.8.2012
   Aamulla kävin pikaisesti postissa laittamassa Suomeen tavaraa ja leikkaamassa (vihdoin) taas otsahiuksia lyhyemmiksi. Sieltä kiidin tapaamaan Suvia sotamuseoon, koska tarvitsen kuvia kaverilleni. Ei valitettavasti tullut tarpeeksi kuvia otettua ja ulkona oli niin kuuma ettei me jaksettu kiertää ulkona ollenkaan. Lähdettiin sieltä kohti Myeongdongia ostamaan Julialle synttärilahjaa ja löydettiin lopulta hieno lahja! Tarpeeksi monta kauppaa sen takia kierrettiinkin...

Torstai 2.8.2012
   Taas tuli päivä tehokkaasti vietettyä kotona.

Perjantai 3.8.2012
   Aamulla ei oikein mitään tullut tehtyä ja illemmalle lähdettiin perheen kanssa Coexiin katsomaan elokuvaa (BATMAN!!). Tarkoituksena oli ostaa mulle uimapuku ennen elokuvan alkua, mutta 25 minuuttia ei ihan suuressa kauppakeskuksessa riittänyt. Mentiin siis ensin katsomaan elokuva ja se oli kyllä niin upea! Teki heti mieli katsoa uusiksi. Coexiltä jatkettiin kohti Emarttia ja sieltä löydettiin mulle sopiva uimapuku. Vähän myöhään oltiin siellä vielä jonkin kuittimokan takia ja lähdettiin viimeisinä vähän ovien sulkeuduttua.

Lauantai 4.8.2012
   Taksilla lähdettiin kohti Everland resorttia ja tavattiin serkut cabinissä, jossa oli tarkoitus yöpyä. Siellä juteltiin ja syötiin ja jouduttiin taas tilaamaan taksi, koska myöhästyimme bussista. Päämääränä oli Caribbean Bay! Paikan päällä oli hurjat jonot, mutta mentiin ostamaan toisesta paikasta lippuja eikä siellä ollut jonoa melkein ollenkaan! Tosin saatiin kuitenkin odottaa noin 25 minuuttia sisäänpääsyä, koska vasta kuudelta päästettiin iltakävijöitä sisälle. Lopulta kuitenkin päästiin sinne ja altaillekin. Ensin tuotti ongelmia löytää pelastusliivejä (koska niitä pitää näköjään altaissa käyttää) ja sitten päästiinkin jo kokeilemaan erilaisia liukuja ja altaita! Noin viisi tuntia ehdittiin leikkiä, josta tosin meni paljon aikaa jonottamiseen myös. Mahtava paikka se silti oli!

Sunnuntai 5.8.2012
   Kaikessa rauhassa heräiltiin aamulla ja lähdettiin yhden aikoja kohti isoäidin taloa. Siellä syötiin ja katseltiin telkkaria ja juteltiin. Isoäidiltä jatkettiin hienoon kiinalaiseen ravintolaan juhlistamaan sedän synttäreitä. Oli hauska väsätä kiireessä synttärikorttia sedälle siellä ravintolassa, mutta ihan hauskaa meillä kaikilla oli. Mulle ei kyllä vielä ihan selvinnyt, että onko setä jo muuttanut Kiinaan vai ei? Ainakin hänen perheensä oli jo siellä käynyt. Metrolla kotiin taas sieltä, matkaan meni sellainen 50 minuuttia. Kotona piti vielä tehdä kiireessä yksi essee ja pakata kirkkoleiriä varten. Valitettavasti meille osui hyvin ajoitettu sähkökatkos enkä viitsinyt kynttilänvalossa penkomaan vaatekaappia. Loput päätin pakata aamulla.

Ja vielä loppuun vastaukset kysymyksiin!

1. Monennella luokalla olit sillon, kun hait vaihtariks? Missä vaiheessa vuotta hait?
Tohon kans lisäyksenä, että monennella luokalla olit lähtiessäs Koreaan?
   Vaihtariksi hain lukion ensimmäisellä heti helmikuussa 2011. Ja olin tosiaan kakkosella, kun Koreaan lähdin.

2. Monennella luokalla oot korealaises lukios?
   Olen toisella luokalla, eli vuotta nuorempien kanssa.

3. Monennelle luokalle siirryt palatessas takasin Suomeen?
   Kakkoselta jatkan palatessani takaisin Suomeen. Neljännessä jaksossa on taas kursseja valittuna, kolmannen jakson ehdin käydä ennen lähtöä.

Seuraavaan postaus onkin melkein kokonaan vaan kirkkoleiriä ja muuta kirkkotapahtumaa! Kirjottelen sen kunhan jaksan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti