keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Marraskuu!

Onpa taas vierähtänyt aikaa viimeisestä kerrasta. Aika lentää ja sitä rataa, kohta pitäisi jo palata Suomeen. Pelottavaa.

Elikkä siis, mitä tapahtuikaan elämässäni marraskuussa?

Koulussa ei ole mitään ihmeempiä tapahtunut. Meidän luokalla oli kuorovuoro yhtenä kertana ja sitä varten harjoiteltiin kahta biisiä. Toisen opettelin kokonaan ulkoa, mutta toisessa tuli vähän lipsynkattua. Hupsis. Oli kuitenkin hauskaa! Meillä oli myös jonkinmoinen flashmob yhden saarikiistan takia (Japanin kanssa) ja minulle ilmoitettiin noin 15 minuuttia ennen esitystä, että minunkin pitää mennä sinne tanssimaan ja eturiviin. Suuresti kiitoksia, en muuten edes osannut koko tanssia. Eikä kyllä kovin moni muukaan. Ihan sama, oli hauskaa sekin!
Koululla oli yhtenä keskiviikkona esiintymässä komea ryhmä miehiä! Uangel voice taisi olla nimi ja olivat hyviä laulamaan! Tytöt vaan taas vähäsen villiintyivät, mutta eipä se ketään haittaa. Ainakin oli esitys arvossaan. Kaikki kiljuivat myös kovaa, kun oli vierailemassa 16-vuotias (korean ikä) uimaripoika ja hänen äitinsä. Mielenkiintoisin fakta, minkä sain selville, oli että hän skippaa lukion kokonaan ja menee nyt suoraan yliopistoon. Ihan kiva.
Sain myös loppukuusta tietää, että meidän koululla on hiusten pituuksia koskeva sääntö! Jota olen rikkonut tietämättäni koko vuoden, mutta mulle ei olla sanottu siitä mitään, joten kaikki ok. Eikä kovin moni opettaja siitä edes välitä ja multa ei edes tarkasteta. Koulupuvun tarkastuksesta pääsin taas kerran läpi (tosin tämäkään opettaja ei edes vilkaissut minuun päin).
30.11 meillä oli koulun jälkeen jumalanpalvelus, jossa sytytettiin jouluvalot pihalla oleviin puskiin.

Sisko oli lomalla kotona ja käytiin yhdessä perheen kanssa jossain marketissa tutkimassa romua. Ihan oikeasti, jotkin niistä tavaroista oli järkyttävässä kunnossa! Pystyi sieltä löytöjäkin tekemään, mutta aika paljon aivan tajutomman huonolaatuista tavaraa. Kaikki kai käytettyä, jos nyt oikein ymmärsin. Oli pitkä lenkki kyllä kävellä.

Tässä kuussa tuli käytyä paljon leffoissa. Taisin katsoa neljä elokuvaa ellen enemmänkin. Hyvää ajanvietettä. Kerran olin myös leikkimässä saksalaisen vaihtarin kanssa (vaihtelua suomalaisiin!) ja meillä oli hauskaa. Kaikki muut tekivät kokeita ja me käveltiin jossain koulun lähellä, juteltiin ja käytiin laulamassa norebangissa. Saksalaisella on tosi hyvä ääni ja pystyy lukemaan nopeatki räpit biiseistä! Oli kivaa, mutta vähän kylmää.
Koululaisten kanssa leikin kerran, kun päästiin koulusta hyvin aikaseen. Mentiin käymään presidentin talolla, joka valitettavasti nähtiin vain hyvin kaukaa. Käytiin myös museossa, joka oli aika mielenkiintoinen. Otettiin hyvin hienoja kuvia, tosiaan. Käytiin myös Hello Kitty- kahvilassa ja puhuttiin ehkä hieman liian kovaa, mutta ainakin meillä oli mukavaa. Oli myös hyvää kaakaota.

Kirkolla meillä oli lukioryhmän festarit ja siellä oli kaikenlaisia hauskoja esityksiä. Niitä oli ihana katsella ja huomata, miten monen viikon harjoittelu tuotti tulosta! Se päivä oli pitkä kylläkin... Muutenkin kirkolla on oikein mukavaa, enkuntunneilla varsinkin. Yhtenä kertana leikittiin sananmuodostusleikkiä ja kaikki lapset olivat ihan innoissaan ja vain juoksentelivat ympäri huonetta. Aivan ihania lapsosia he kaikki ovat!


Tossa loppukuusta mulle oli myös järjestetty yllätyssynttärit. Vain kuukausi etukäteen. Apua, joku oli kämmännyt kuukauden kanssa. Pidettiin ne juhlat kuitenkin ja sain kakkua. Kaikki ihmiset kirkolla on vain niin mukavia, ihania ja en tiedä miten tuun elämään Suomessa ilman niitä!!

Tässä kuussa en olekaan niin paljoa ehtinyt tehdä. Joulukuussa on vihdoin tullut luntakin tänne! Pitäisi taas siirtää kuvia puhelimesta koneelle, niin saisin tännekin enemmän, mutta tähän nyt pari!


Kauniina syksyisenä päivänä

Kuoro!

Koulun piha väreissä
Presidentin talo

Kaakao ja vohveli




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti