lauantai 22. syyskuuta 2012

Taifuuni, festarit ja tanssimista

Heipsan!
Meinasin unohtaa kokonaan taas tänne kirjoittamisen, mutta muistinpa kuitenkin! Kuvia on tullut nyt otettua vähän lisää ja sain kuulla, että ruokakuvia kaivattaisiin lisää. Nyt mulla ei ole tarpeeksi kuvia vielä ruuasta, mutta niitäkin on tulossa! Ja ensi viikolla laitan jonkinlaisen kuvapostauksen tänne!

27.8-2.9.2012
   Maanantaina etsin Ruusun kanssa noraebangia. On aika mielenkiintoista, kuinka niitä tulee koko ajan vastaan, kun ei tarvitsisi, mutta jos haluaa päästä laulamaan niin ei löydy mistään. Löydettiin lopulta halpa paikka, oli opiskelijoille vain 5000 wonia. Pidettiin hauskaa ja varsinkin korealaiset laulut menivät aika hienosti.
   Tiistaina ei ollut koulua taifuunin takia. Joten vietin päivän mukavasti kotona nukkuen. Kakaotalk ja facebook täyttyivät kuvista siitä, kuinka ihmiset olivat laittaneet sanomalehtiä ikkunoihin. Myöhemmin tehtiin sama omman kanssa meidänkin kotona.
   Keskiviikkona oli koulun jälkeen tanssitreenit. Lupasin kaverille osallistua flashmobiin. En tiedä, että mitä mun päässäni liikkui silloin. Toisaalta vaihtarin ei kannata sanoa mihinkään "ei". Elämä on paljon kiinnostavampaa, jos lähtee kaikkeen mukaan!
   Perjantaina menin Ruusun ja Ruusun koulussa olevan japanilaisen vaihtarin, Mayun, kanssa yhden poikakoulun festareille. Ne oli aika innostuneita, kun kierreltiin siellä. Meillä ei kyllä ollut mitään hajua mistäkään, joten seurattiin vain aina poikia, jotka tulivat kysymään meitä klubien huoneisiin. Käytiin jossain science-klubin huoneessa luomassa "tornadoja" ja musiikkiklubin huoneessa vain leikittiin. Lähdettiin koululta seitsemän aikoja ja sen jälkeen mentiin porukalla syömään jäätelöä.
   Viikonlopun vietin yksin kotona, koska omma ja appa olivat menneet Jejulle jonkin sukukokouksen tai sen tapaisen takia. Tapasin Suvin lauantaina ja sunnuntaina Jion ja meidän klubin puheenjohtajan kanssa ostamaan ruokaa meidän festareita varten. Oli iso paikka ja aivan tajuttomasti väkeä. Oli hankala  liikkua ihmisten määrän takia. Löydettiin kaikkea hyvää, mutta ei ostettu vielä mitään. Puheenjohtajan äiti kävi ostamassa ne myöhemmin.

Nää vaan lyhenee ja lyhenee. Voisin ensi viikolla yrittää kirjoittaa myös jotain ihan vaan fiiliksistä tms. Katsotaan, mitä ehdin ja jaksan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti