perjantai 2. maaliskuuta 2012

Eka koulupaiva

Feat hostien kone again! Omistettu Annielle kun toivoit tata!

Perjantai 2.3.2012
Heratys oli 05.30 ja lahettiin joskus kuuden jalkeen sitten kohti metroasemaa. Matka meni oikein leppoisasti eika ees ollut hirveasti ihmisia. Koululla menin sitten suoraan opettajienhuoneeseen puhumaan luokanopettajani kanssa. Mut jatettiin sinne sitten yksin kun opettajilla oli kokous, mutta heti sen jalkeen mun piti lahtea etsimaan itselleni koulupukua (pitaisi saada oma maanantaina). Siina tuli sitten lievaa saatoa, mutta kaikki hoitui ja seurasin opettajaa auditorioon (tai johki). Sinne tultiin vahan myohassa ja joka ikinen oppilas kaanty kattoo mua kun kavelin siella reunalla. Rehtori oli just puhumassa jtn (sisko sano etta se puhu siita miten tarkeaa on pukea koulupuku oikein) ja sitten se kutsu mut sinne lavalle. Oikeasti se huudon maara! Ne kaikki vaan kilju ja mun oli tosi hankala puhua sen metelin yli. Tervehdin sitten niita siina ja esittelin itteni ja rehtori viela sanoi jotain musta. Ne kilju melkeen sen koko ajan. Menin sitten pois siita lavalta ja kavelin toiselle puolelle salia. Siina matkalla mua moikattiin tosi usein ja opettaja hatisteli niita katsomaan eteenpain. Opettajat jatko puhumista lavalla ja siina jossain valissa vedettiin pieni laulukin. Ihan hyvalta kuulosti.

Kun kaikki oli ohi kipitin vauhilla opettajien huoneeseen ja mua moikattiin taas hurjan paljon ja kehuttiin kauniiksi. Sitten seurasin opettajaa luokkaan ja esittelin itteni siella uudestaan (nyt mun piti enkuks). Mut laitettiin istuu eturiviin (yay) ja istun tosi mukavan tyton vieressa, joka on sit mun "apuri" taalla. Sain siina kans samalla pari puhelinnumeroa mutten viela koulukirjoja. Ne maksaa erikseen ja joudun kai maksamaan ne ens viikolla. Sen jalkeen kaiken pitaisi kai olla ihan ok. Kun opettaja oli sitten puhunu kaiken tarpeellisen luokan edessa meidan piti lahtea siirtamaan opettajamme tavaroita opettajien huoneesta toiseen rakennukseen. Raahattiin kirjoja ja laatikoita sitten pari kerrosta ylospain. Lisaa moikkauksia...tanaan ei tosiaan ollut viela oppitunteja, oli vaan tallanen parin tunnin koulupaiva. Ensi viikolla alkaa koulu kunnolla, istun siella tunneilla vaan sitten silleen mitamita tapahtuu...kylla se siita!

Koulun jalkeen lahdin viela siskon kanssa Myeongdongille syomaan ja kavinpahan taas katsomassa elokuvan. Oli talla kertaa kokonaan koreaksi, joten en hirveasti ymmartanyt. Sanan sielta ja taalta, mutta oli niin yllattynyt kun ne puhu suomea siina!! Olivat katsomassa jotain suomalaista elokuvaa tai jotain sen tyyppista. Ihan mukava elokuva oli. Sain myos hieman katseita osakseni kun kuljeskelin ympariinsa lainakoulupuvussani. Sitten vaan kotiin, en hirveasti pida koulukengistani viela kun ovat ihan uudet...

1 kommentti:

  1. Oletko siis tyttökoulussa? Ja oletko millä luokalla, eli ovatko luokkalaisesi sinua nuorempia? :DD
    Ja kiva kun päivität ja pidät meitä lukijoita ajantasalla <3

    VastaaPoista