sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Muuttaminen on niin kivaa (tai sitten ei)

Meilla on muutto viela niin kivasti kesken etten ole edes yrittanyt laittaa omaan koneeseen nettia niin kestetaan viela vahan aikaa ilman kahta tarkeaa kirjainta!

Lauantai 3.3.2012
Heratys ja melkeen suoraan aamiaiselta aloitettiin tavaroiden purkaminen. Se kirjojen maara! Meilla meni monta tuntia jarjestaa kaikki kirjat!! Niita on varmaan joku reilu tuhat tai enemman...Musta tuntui ettei ne lopu koskaan. Iltapaivalla lahdettiin siskon kanssa sitten tauolle, eli keinumaan pihalle. Ne keinut natisi tosi uhkaavasti, mutta kesti ihan hyvin. Syytan siita rasvauksen puutetta :D. Meita kanssa vahan tuijotettiin, mutta se oli hauskaa! Sit juostiin akkia Baskin Robbinsiin syomaan jaateloa (vaihteeksi, lihon taalla). I am Sam on muuten ihana maku, kiitos sulle! Tiedat kuka olet :). Kun oltiin valmiita jatkettiin purkamista, kirjoja ja kirjoja. Ja koska olen niiiiin suuri pitsan ystava (en todellakaan) niin voin niistakin kirjotella tanne. Syotiin jotain perunapitsaa missa oli yksi tosi hyva kohta! Soin sita vaan sen kohdan takia eika mitaan kasitysta mita se sitten oli. Siin oli kanssa tarjolla jotain sianmaksaa ja siansuolessa olevia nuudeleita mutten syonyt niita. Illemmalla lahdettiin viela ulos syomaan ja mentiin sellaseen tosi pieneen paikkaan syomaan porsasta. Oli tosi hyvaa, mutta hirvean kuuma sisalla! Sielta kaveltiin kotiin ja mentiin torialueen lapi. Siella mut traumatisoi sellanen potkomatokala, joka oli ruskea, silla oli vain suu ja se liikku!! Kaduttaa ettei ollut kameraa mukana, mutta se oli niin epamaaraisen nakoinen. Kaytiin viela ostaa kaupasta jaatelot ja esitin naille pihalla suomalaisen laulun. Mulla loi pahasti tyhjaa niin paadyin hama-hamahakkiin. Sisko esitti sitten mulle korealaisen lastenlaulun. Meilla oli muutenki siskon kanssa tosi hauskaa puhuttiin hirveasti se koko matka kotiin. Ja naurettiin kanssa tosi paljon. Jatkettiin sitten viela lisaa niiden tavaroiden purkamista ja paasin nukkuu vasta joskus yhdelta...sen lisaksi sain tietaa, etta loput Suomivaihtarit oli menossa karaokeen sunnuntaina ja yrittaneet ottaa muhun yhteytta (mm. tekstareilla), mutta mulle ei ole tullut mitaan...ei mitaan tietota mika mun puhelimessa on nyt vikana...toimii muuten ihan normaalisti.

Sunnuntai 4.3.2012
Herasin aamulla aikaiseen ja nukahtelin sitten pitkin aamua, kun en kuullut etta muu perhe olisi noussut. Lopulta sitten pakotin itteni ylos ja aloin opiskelee koreaa uudesta kirjastani. Paasin ihan hyvaan alkuun ja sitten aamiaista niinkin aikaiseen kuin kahdeltatoista. Olin hieman nalkainen siina vaiheessa. Syon taalla hirveat maarat omenaa ja paarynaa kun naa tietaa, etta tykkaan niista niin paljon. Oikeasti ne on niin hyvan makuisia taalla. Jatkoin sitten opiskelua ja lahdin ruuan jalkeen siskon kanssa yhden toisen Japaniin lahtevan vaihtarin talolle. Ne halusi harjotella jotain tanssia Japania varten. Matka oli tosi pitka, vei paalle tunnin kahella metrolinjalla. Lopulta paastiin perille ja katselin siina sitten televisiota. Jotain ohjelmaa kpoppareista kisailemassa toisiaan vastaan. Leeteuk esiinty siella kanssa Hulk Hoganina. Hieno naky oli. Myohemmin sitten tuli yksi taalla olevista vaihtareista takaisin, kun sekin asuu siella. Meilla oli pitka ja innokas keskustelu sitten koulusta ja millasta se on (silla oli ollut jo tunteja!). Syotiin kanssa siella, tosi hyvaa munakasta ja lahdettiin takasin meidan pitkalle kotimatkalle. Se meni mun mielesta paljon nopeammin, mutta puhuttiinkin siskon kanssa nyt paljon mm. suomalaisen ja korealaisen koulujarjestelman eroista. Kotiin saavuttiin aika myohaan ja huomenna on taas superaikainen heratys kun koululla pitaa olla jo 7.50. Mukavaa...

Nopeat vastaukset kysymyksiin. Olen siis tosiaan tyttokoulussa ja toisella luokalla, eli luokkatoverit on syntyneet -95. Ja pyydan anteeksi jos taalla on jotkut asiat kahteen kertaan mutten tosiaan yleensa ehdi katsoa mita on tullut kirjoitettua sinne ja tanne...kirjoitusvirheita myos pahoittelen.

1 kommentti:

  1. Tykkään lukee sun blogii ja ihana et menee hyvin heheh hyvä et se jätski oli hyvää haha oon ekspertti mitä tulee Baskiniin ㅎㅎㅎㅎ

    VastaaPoista